Företags information

 

Jag heter Jimmy Kärnerup och driver sedan 2003 ett fastighetsbolag som heter JKFAB (Jimmy Kärnerups Fastigheter AB). JKFAB hyr idag ut 16 st lägenheter på tillsammans över 1000 kvm boyta, 2 st fristående enfamiljs fastigheter, 2 st lager/verkstads lokaler samt 1 st fastighet med bla hyresgäster som spinning, bodypump, styrketräning osv. Detta i sammanlagt tre kommuner. Min målsättning är att jag, tillsammans med mina hyresgäster, ska skapa ett tryggt och trivsamt boende. Jag har som företags princip att all vinst som blir i företaget från hyresintäkterna, ska, på ett eller annat sätt, gå tillbaka in i fastigheterna igen i form av renoveringar och förbättringar etc som i sin tur ger högre boende standard för mina hyresgäster och höjer värdet på fastigheterna som i sin tur ökar aktievärdet. Blir ett sk "win win" scenario. Många av mina hyresgäster har fått välja sin egen stil på kök, badrum, tapeter osv osv. Detta är jag övertygad om att dom känner och tar mer ansvar för sina hem nu än om jag bara hade valt lite billigare standard i lägenheterna för att på så sätt öka vinstmarginalen. 

 

Min målsättning från början har varit att äga och förvalta ca 6 hyresfastigheter, med bra standard, här i Sverige. Den 7:e hyresfastigheten är planerad att införskaffas samma år som jag fyller 50 (om ca 8 år). Denna fastighet, dvs den 7:e, kommer att vara belägen någonstans på sydligare breddgrader, såsom Grekland eller Spanien. Blir i allafall någonstans kring medelhavet. Drömmen är ju att under vinterhalvåren förvalta fastigheten nere i medelhavet och under sommar halvåren förvalta fastigheterna här i Blekinge. 

 

En annan del av företaget JKFAB är "Sölvesborgs Pellets Teknik". Sölvesborgs Pellets Teknik är helägt av JKFAB och är idag Sveriges Främsta installatörer av BAXI:s Pelletsbrännare Eurofire. Under detta företag så går även www.Pelletsproffsen.se som säljer pelletsbrännare paket och reservdelar över hela Sverige. Sölvesborgs Pellets Tekniks hemsida finns HÄR 

 

 

Har du/ni frågor eller vill ni ha information så maila till info@jkfab.se, annars går det bra att ringa, faxa enligt infon nedanför.

En god fortsättning till er alla...

 

//Jimmy Kärnerup

 

JKFAB (JKF i Sölvesborg AB)

Nabbbavägen 42 

294 36 Sölvesborg

Mobil: (Jimmy Kärnerup) 0709-647260

 

Email: info@jkfab.se